За нас

За нас

Работилница ДървенсАм

 

Ние сме екип от млади ентусиасти, които създават ръчно продукти от вискокачествени материали с най-високи стандарти на израбока. Нашите произведения са вдъхновени от вашето желание да притежавате нещо уникално или да подарите такова на любим човек. Ние вдъхваме живот на всяко парче дърво или пластмаса, като ги претворяваме в нещо специално, придавайки им индивидуалност. Възможността за персонализация с име и послание на нашите продукти ги превръща в скъп подарък за специални хора.

 

Как се случва всичко

 

Всичко започва в нашето ателие. Подбираме старателно и работим само с висококачествени материали. Отнасяме се с изключително внимание към изработката на всеки продукт, за да му вдъхнем живот. Ние използваме голяма част от традиционните методи при производство на нашите продукти, но същевременно прилагаме и модерни процеси за усъвършенстване.

Услугата персонализация, която е възможна върху всеки от продуктите, които предлагаме, е нещо, което силно ни отличава. Забележителен е и нашият специфичен стил на работа - различен, без аналог в страната, който най-силно си личи в засветяването на продуктите, които създаваме.

 

Каква е нашата цел

 

Правим това, защото се стремим да предложим оригинални, качествени и уникални продукти, които са създадени и изработени в България. Чрез усилената ни работа искаме да докажем, че тук е възможно да се произвеждат впечатляващи продукти, които са конкуретни на световно ниво. С всяко наше произведение се стремим да покажем, че ръчно изработените изделия са едни от най-ценните притежания. 

 

 

Благодарим, че ни се доверявате!