Доставка

Доставката на всички поръчки, направени на онлайн магазин www.woodensam.com се осъществява от куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД за територията на цялата страна.

 

Цената за доставка се изчислява автоматично на база на теглото на Вашата поръчка и избраната от Вас опция - да я получите на посочен адрес или да я вземете от офис на Еконт. 

Цената за доставка се изписва отделно от цената на продуктите в кошницата Ви, след като въведете данните си за поръчка и изберете желания вариант за доставка.

За поръчки над 150лв. доставката до офис на "Еконт Експрес" ООД за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Срок на изработване и изпращане: всяка направена поръчка изработваме и изпращаме в рамките на 1-5 работни дни от датата на поръчката. Моля, ако искате да поръчате даден продукт и той Ви е необходим по-спешно от обявените срокове за изработка, да се свържете с нас на телефон: 0899532405 или да ни пишете в чата на страницата и ние ще направим всичко възможно за да го изработим и доставим.
За поръчки, които трябва да бъдат изработени по ваш дизайн, срокът за изработка и доставка е до две седмици, като ние ще се свържем с вас по имейл или телефон за допълнителна информация и потвърждение.

 

Приятно пазаруване!